Vitorlás bérlés balaton kiránduláshoz

Vitorlás eladó
Vitorlás eladó

A különféle vízi járműveknek leginkább a verseny és a kikapcsolódás a fő szerepük. A nagyobb méretűeknek természetesen a kereskedelem erősítése és ellátása a fő profilja. A hajobazar.hu weboldalon többféle típusú vitorlás eladó, amelyek közül ki kell emelnünk egy 1.299.000 forintba kerülő változatot. A Venus 22 kielsvertes típusú modell, ami 40 centiméteres merüléssel vásárolható meg.

A Balaton déli részén megtalálható csónak egy előzetes időpont egyeztetést követően megtekinthető bárki számára, akinek komolyak a szándékai vannak a hajót illetően. A különleges, szépen karbantartott hajóhoz tartozik egy 4 lóerős Johnsons kétütemű benzines motor, valamint egy kéttengelyes szállításhoz alkalmas utánfutó is. Az utánfutón nincs rendszám, ezért a vitorlás megvásárlása után, gondoskodnia kell a forgalomba helyezésről. A különleges vitorlás eladó, mivel jelenlegi gazdái már szeretnének túladni rajta.

A friss műszakival, rádióval és halradarral rendelkező csónak nagyszerű választás egy horgásztúrához. A Lazyjack, a fockroller, Humminbird 727 halradar oldalfejjel is el van látva. A vitorlás bérlés Balaton több városában is elérhető szolgáltatás. Amennyiben a magyar tengernél nyaral a családjával, nem szabad kihagyni a hajókázást! Ez történhet bérelt vagy saját járművel is. A hajóbérlés egy olyan lehetőség, amit nem szabad túl sokáig hanyagolni, mert egyszerűen olyan kihagyhatatlan élményt nyújt, ami örökre az emlékezetébe vésődik majd. Tudta, hogy a hajó az egyetlen olyan, ma is használatos jármű, ami már évszázadok óta a legnépszerűbb közlekedési eszköznek számít?

A hajózás régen azért volt keresett, mert a különböző kontinensek között a terményt és a különféle kereskedelmi árucikkeket csak ezzel az egy eszközzel tudták szállítani. Manapság már vannak kiépített hajózási útvonalak is a tengereken és az óceánokon, amelyeket rendszeresen alkalmaznak az óriás méretű hajók. A vitorlás bérlés Balaton több ismert turisztikai pontján is lehetséges. A magyar tengeren 25-32 láb hosszú hajókon már kényelmes az utazás.