Többféle Catania fonal rendelhető

Kezdő és haladó kézimunkázók egyetértenek abban, hogy az alkotómunka során elengedhetetlenek az olyan minőségi alapanyagok, mint a Catania fonal. A pamut bőrbarát, ezért ilyet érdemes választani, mert nem irritál, nem is izzad benne a test.

A muveszellato.com webáruházban kapható Catania fonal család minden tagja 100%-ban pamutból készült. Éppen ezért kedvelt választás a kreatív, ügyes kezű személyek körében, akik gyermekeiknek, családjuk tagjainak saját kezűleg készítik el az egyedi ruhadarabokat. Nem pusztán kötéshez, de horgoláshoz szintén ajánlott ez a fonal, mindkét technikával csodaszép darabokat lehet alkotni belőle. Különböző fajtákat találunk a cég fonalai között, például a Denim széria arról ismerszik meg, hogy visszaköszön róla a koptatott farmerhatás.

De nem szabad megfeledkezni a multicolor sorozatról sem, ami lenyűgöző színeivel bűvöl el bennünket. Tehát, számos Catania fonal közül van lehetőségünk választani az említett webshopban, amiket korrekt áron rendelhetünk meg, pár kattintással.