Spider fűnyíró csörlő rendszerrel

Kis túlzással, úgy mászik akár a pók a falon. Nem meglepő, hogy a képességeiből fakadóan kapta a Spider fűnyíró a nevét. A fű nemcsak tökéletesen sík területen nő, hanem olykor meredek domboldalakon is kénytelenek vagyunk lenyírni, de nem mindegy, hogy milyen áron.

Fűkaszával mászkálni a kezünkben a vizes füvön nem valami biztonságos. Nem beszélve arról, hogyha egy hagyományos fűnyíróval próbáljuk rendezetté varázsolni a dimbes-dombos terepet. Elég egy rossz mozdulat és máris baleset történhet.

A Spider fűnyírót viszont biztonságos távolságból vezérelhetjük egy ergonomikusan kialakított távirányító segítségével. A távirányítón keresztül minden funkció elérhető, amire csak szükség lehet fűnyírás közben. A vágási minőséget tekintve szintén az élen jár a Spider fűnyíró, hiszen mulcsozza a füvet, amit egyenletesen szétterít, ezért azt nem kell utólag összegyűjteni.

A Spider fűnyíró továbbá rendelkezik egy speciális csörlővel is, ami a szélsőséges lejtők esetén számít praktikus tartozéknak. Így biztosan nem csúszik és borul fel nyírás közben.