A Skagen óra bemutatása röviden

Skagen óra

A vállalatot egy dán házaspár alapította, Charlotte és Henrik Jorst. Legfőbb céljuk az volt, hogy magas minőségű termékeket megfizethető áron forgalmazzanak. A Skagen óra a szín, az anyag és a formavilágának kialakításánál a természet játssza a főszerepet. Minden egyes darab letisztult, tiszta vonalvezetésű. Az efféle termékeket kedvelők, valamint vásárlók igényes, kifinomult ízléssel rendelkező emberek.

Az órák remek tulajdonságokkal vannak ellátva, például precíz japán és svájci szerkezettel, IP bevonattal, kiváló minőségű bőr szíjakkal, kemény kristályüveggel, Swarovski díszítéssel. A Skagen óra hatalmas népszerűségnek örvend a hölgyek és az urak körében is. A márka nemzetközi rajongótáborral büszkélkedhet. A termékek az üzletekben, valamint a webáruházakban egyaránt megtalálhatóak. Ez utóbbi szolgáltatásai bármikor igénybe vehetőek, hiszen napi 24 órában a rendelkezésére állnak az ügyfélszolgálat emberei, tehát nincs időhöz kötve. A Skagen óra mellé akár három év garanciát is biztosíthatnak. A szállítását futárszolgálat végzi el, így Önnek semmivel sem kell törődnie. A fizetés történhet bankkártyával, vagy készpénzzel is. A Skagen óra két csoportja ismeretes. Az egyik a White Label család, amelyhez Swarovski kristállyal, japán szerkezettel és minerál üveggel készült darabok tartoznak elérhető árban.

A másik a Black Label család, amelyhez svájci szerkezettel és zafír üveggel készült termékek tartoznak, ezek kissé magasabb áron vásárolhatóak meg. A Skagen óra típusai közül tehát bátran kiválaszthatja azt, amelyikre szüksége van. Ha teheti, szerezzen be több darabot, így minden alkalommal mást viselhet.