Kiégett anyák kézikönyve – a felhőtlen gyerekkorért

Hatalmas boldogság egy gyerek érkezése a családba! Onnantól kezdve a szülők élete kizárólag a csöppség körül forog. Ez így van jól, gond csak akkor kezdődik, ha az édesanya kényszeresen törekszik arra, hogy a legjobb anya legyen. A Kiégett anyák kézikönyve éppen ezt a helyzetet segít megelőzni vagy visszafordítani.

Szerzője, dr. Sheryl Ziegler pszichoterapeuta egyedülálló élettapasztalattal rendelkezik, ami hihetetlen perspektívákat teremtett számára, ezeket pedig gyakran hasznosítja a munkájában is. Így született meg a Kiégett anyák kézikönyve is, ami 2018-ban az egyik legnépszerűbb, szülőknek szóló kiadvány volt az Amerikai Egyesült Államokban.

Témája által megszabadít a tökéletes anya mítoszától, ezért szinte kötelező olvasmány minden édesanyának. Megtudható belőle, hogy az édesanya miként szerezze vissza az életét és neveljen boldog gyermekeket. Tulajdonképpen a Kiégett anyák kézikönyve nemcsak az anyáknak jelent segítséget, hanem gyermekeiknek és férjeiknek is, mert egy felszabadult, boldog családanya felhőtlen gyerekkort biztosít a kicsinyeinek.