Rugdalózó a lábacskák védelmében

Attól a perctől kezdve, hogy a baba megteszi az első lépésit, semmi nem állíthatja meg az önálló sétálásban, szaladgálásban. Ilyenkor pedig a baba rugdalózó a legjobb választás, mert védelmet nyújt a kicsi lábaknak. A legtöbb csöppség nem tűri a lábain a zoknikat, még ha anya vagy apa fel is tudja húzni, mert a folyamatos mozgolódás közben könnyen lecsúsznak, emiatt pedig megfázhat. Mivel a rugdalózó a lábfejnél is zárt, nem kell többet vesződni a zokni kérdésével. A ruhadarab kellemes viseletét a pamut anyaga és gumírozott derékrésze biztosítja az apró emberkének.

Tulajdonképpen egy darab nem is elég ebből, hiszen könnyen rácsöppenhet a tej, a tea vagy valamilyen étel, ezért célszerű többet tartani belőle. A pindurka.hu webáruház készletéből megéri rendelni, mert itt nagyon jó minőségű babaruhák vannak és az árak miatt sem kell aggódni. Az egyszínű rugdalózó típusok mellett, szerepelnek a felhozatalban mintás, feliratos, állatfigurás modellek egyaránt. Így az ízlésünknek megfelelő példányokat tudjuk választani.

Remek választás a fa etetőszék

A baba etetése során sok kihívást kell leküzdeniük a szülőknek, ezért szükség van egy olyan eszközre, amiben biztonságban tudhatják a kicsinyüket az asztal mellett. Egy kényelmes, biztonságos, stabil fa etetőszék kitűnő választás, hiszen rendkívül hasznos felszerelés a mindennapokban. A webáruház kínálatában biztosan megtalálja minden szülő azt a darabot, amit a kicsi féléves korától, nagyjából a 15 kg eléréséig használhat. A remek kialakítású fa etetőszék megkönnyíti a szülőknek az etetést, de azt szintén biztosítja, hogy a kisebb és nagyobb gyerkőcök megtanuljanak önállóan enni a családi asztalnál.

Amíg a baba nem ül stabilan, addig olyan etetőszéket ajánlott választani, amelyik dönthető támlával van ellátva, a kicsi lakásokban élők pedig dönthetnek egy összecsukható modell mellett. Az említett online szaküzlet kínálatában multifunkciós műanyag és fa etetőszék egyaránt felfedezhető. Azok a szülők, akik a természetes anyagból készült bababútorokat részesítik előnyben, az utóbbi mellett határoznak.