Készüljön kakaóvajjal a nyárra!

A kakaóvaj, mint bőrápoló

A napsütésben gazdag hónapok kedvezően hatnak fizikai és lelki állapotunkra, ugyanakkor a bőrünk fokozott veszélynek van kitéve. Természetes útón is gondoskodhatunk a védelméről, amennyiben beiktatjuk a kakaóvaj használatát.

A terméket önmagában is használhatjuk, de jó krémalapnak, szappannak és egyéb kozmetikumok anyagának. A bőrünk folyamatosan ki van téve káros anyagoknak, így ha nem figyelünk oda, akkor hamar megöregszik, megrepedezik és megbetegszik. A kakaóvaj segít felvenni a harcot a környezeti ártalmakkal szemben és elősegíti a szép barnulást.

Bár a konyhában is kiválóan felhasználhatjuk, akár finom házi csokoládékészítéshez, de közismertsége mindenképp összefüggésben van a bőrre gyakorolt hatásaival. A száraz, repedezett bőrre is hatásos lehet, mert nagyszerűen hidratál és gazdag E vitaminban. Az Ökopolc weboldalán többféle kiszerelésben és formában is megtalálható a kakaóvaj, így mindenki kellőképpen felkészülhet az egészséges napozásra és megelőzheti a komolyabb bőrbetegségeket.