A Honeywell WIFI termosztáttal jól szabályozható a fűtés

A klasszikus konvektoros fűtési rendszerek esetén gyakori probléma, hogy nem egyforma a hőmérséklet az egész házban. Egy Honeywell WIFI termosztát beiktatásával korszerűsíthető a már meglevő hálózat és ezt követően ez a gond, akárcsak az általános szabályzás, megoldottnak tekinthető, mivel ez az okos berendezés professzionális megoldást nyújt a fűtés vezérléséhez.

A Honeywell WIFI termosztát esetében, a termékcsalád elemei rádiósan kommunikálnak egymással, ugyanis az ATC928 WIFI Evohome zónamenedzser WIFI-n keresztül csatlakoztatható a meglévő otthoni internethez. A központi szabályozó ennek következtében okostelefonról, távolról is beállítható, gyakorlatilag a világ bármelyik részéről.

Az automatikus működés is adott. Be lehet előre programozni, hogy a fűtés a nap melyik szakában kapcsoljon be illetve ki és milyen erősségi szinten működjön. A Honeywell WIFI termosztát, ami számos változatban áll az érdeklődők rendelkezésére az evohomeshop.hu webáruházban, a legtöbb fűtési rendszerrel kompatibilis.