Az innovatív Samsung robotporszívó nagyszerűen végzi a dolgát

A Samsung robotporszívó kiválóan takarít
A Samsung robotporszívó kiválóan takarít

Otthonaink tisztán tartása nem mindig egyszerű feladat. Főleg, ha kisgyerek és háziállat is él a lakásban. Az állandó porszívózás vagy sepregetés rengeteg időbe kerül, és gyakran nem marad elég idő más, fontos feladatok elvégzésére. Szerencsére ez már a múlté, hiszen hazánkba is megérkezett a Samsung robotporszívó, amely átvállalja ezt az időigényes feladatot, így mindenre marad elég időnk. Ez a szerkezet nem egy egyszerű konyhai berendezés.

Képes ugyanis döntéseket meghozni, és azt végre is hajtja, teljesen önállóan. Ezért sokkal több, mint bármelyik másik elektromos készülékünk. A Samsung robotporszívó kiválóan kitakarítja a lakást, és Önnek semmi más dolga nincs is vele, mint beállítani, hogy milyen sűrűn végezze el ezt a feladatot. Akár napi rendszerességgel is kiporszívózik, így az otthona mindig tiszta, pormentes és egészséges lesz. A por és az állatszőrök sok kellemetlenséget okozhatnak, ha allergiások is vannak a családban, ezért ilyen esetekben remek választás lehet a Samsung robotporszívó.

A gyártása során ugyanis a tervezői kifejlesztettek egy úgynevezett Cyclone technológiát, amelynek segítségével a Samsung robotporszívó hatalmas szívóerő kifejtésére képes. Így nagyobb hatékonysággal tisztítja a szőnyegeket és parkettát is. A nagyobb szívóerő azonban nem jár nagyobb zajjal is, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Amíg a robot takarít, addig Ön nyugodtan megnézheti kedvenc sorozatát a televízióban, vagy akár szundíthat is egyet, mert a porszívó hangja nem fogja zavarni.

A Samsung robotporszívó nagyszerűsége abban rejlik, hogy a cégcsoporttól megszokott módon, a lehető legfejlettebb technológiákat alkalmazták a készülék tervezése és gyártása során. Így a szenzorok is sokkal érzékenyebbek lettek, mint elődeiben. A nagyobb látószögnek köszönhetően még könnyebben és még pontosabban képes feltérképezni a lakást, és sikeresen elkerül minden útjába kerülő akadályt. A Samsung robotporszívó nagy kerekeinek köszönhetően nem akad el a vezetékekben sem, és még az alacsonyabb küszöbök sem jelentenek számára akadályt.