Melyek a legjobb Soproni szállások?

Soproni szállások

Sopron egyértelműen hazánk egyik legérdekesebb városa, hiszen sok történelmi hagyatékunk található meg ezen a csodás helyen, ahol manapság már igazi modernitás és kultúra vesz körbe mindenkit, aki ide utazik. Ha Sopronba akarunk menni, akkor szerencsések vagyunk, ugyanis rengeteg különböző szálláshely közül választhatunk.

A Soproni szállások egyik nagy előnye, hogy jól igazodnak a magyar árviszonyokhoz, tehát nem fogunk elhűlni, amikor meglátjuk, hogy mennyiért lehet szállásokat foglalni. Hotelek, apartmanok, hostelek és egyéb remek lehetőségek közül választhatunk Sopronban, ha egy biztos kis lakra vágyunk utazásunk időtartama alatt. Sopron legjobb szálláshelyei között ott van a Sopron Monastery Hotel, a Hotel Wollner, a Pannonia Hotel, a Hotel Lövér Sopron és még rengeteg egyéb potenciális szálláshely, mely tökéletes választás lehet bármely utazó számára, aki manapság Sopronban szeretne egy kis időt eltölteni.

A Sopron Monaster Hotel például csodaszép és nyugodt környékkel büszkélkedhet, és érdekessége, hogy egy korábbi kolostorban helyezkedik el, 3,5 km-re Sopron központjától. A felújított, elegáns szobák várják a látogatókat fapadlóval és modern fürdőszobával felszerelve! Ha fontos a bőséges reggeli és a központi elhelyezkedés, akkor a Hotel Wollner egyértelműen remek választás lesz. A Hotel Wollner egy felújított, 300 éves barokk stílusú épületben található Sopron óvárosának sétálóövezetében, mely kiváló lehetőséget nyújt egy kis esti sétára és kikapcsolódásra.

Fontos a történelmi faktor? A Pannonia Hotel rengeteg érdekességgel szolgálhat! A Pannonia Sopron legrégebbi szállodája, mely 1893-ban épült és a történelmi városrész szívében helyezkedik el. A szálláshely tökéletesen ötvözi a hagyományos és modern vendéglátás elemeit és remek lehetőségeket tartogat egy kis kikapcsolódásra. Az 57.000 lakost számláló Sopron városa tökéletes úti cél manapság magyarok számára. Változatos természeti adottságai, hangulatos utcái, történelmi műemlékei és kiváló szálláshelyei rengeteg érdekességet tartogatnak!