Személyi kölcsön gyorsan, egyszerűen

Személyi kölcsön

Sürgősen szüksége lenne némi készpénzre? Nettó jövedelme meghaladja a 80.000 Ft-ot? Akkor az MKB Mosoly személyi kölcsön jó megoldást jelenthet a problémájára. Ezzel 24 órán belül a kezében lehet az igényelt összeg és különösebb papírmunka, ügyintézés sem szükséges hozzá. 300.000 és 5.000.000 Forint között lévő értékű kölcsönt is kérhet, amit 2-5 év futamidőre vehet fel.

Ha fellép a www.mkb.hu weboldalra, akkor a kalkulátorral kiszámolhatja a törlesztőrészletet. Csak a szükséges összeget és a futamidőt kell megadni, majd máris láthatóvá válik, hogy mekkora részletekben és milyen THM-mel kell majd visszafizetni.

Amennyiben ez nem felel meg Önnek, akkor kipróbálhatja más adatokkal, hogy miként változnak a visszafizetés részletei, de ha konkrét pénzösszegről van szó, akkor természetesen csak a futamidőn változtathat. Minél hosszabb időre veszi fel, a személyi kölcsön részletei annál kisebbek lesznek, így bizonyos érték felett jobb hosszabb távon gondolkodni. Kérjen tanácsot az MKB munkatársaitól, ha bizonytalan a döntésében!