Szakemberek dolga a fékbetét csere

Ha fékezésnél erős nyikorgása lesz figyelmes a sofőr, illetve a súrlódó hangot is hall, akkor teljesen bizonyos, hogy valami nincs rendben a fékrendszerrel. Sok esetben a fent említett problémákhoz hozzájárul a gyengébb fékhatás is. Ekkor pedig, a fékbetét csere minél hamarabbi elvégzése kötelező. Ha a műszerfalon kivillan a fék visszajelző kis égő, akkor halogatni nem szabad egy perccel sem a cserét.

A fékbetét csere nagymestere a Szerviz 16 csapata, amelyik az évek során több tucat alkalommal segített a klienseknek ezen problémát illetően. Telefonos megkeresés esetén akár azonnal fogadni tudják a kocsit és az ügyfelet a szerelők a műhelyben. A lényeg, hogy a szakemberek egy megfelelő időpontot egyeztessenek a kuncsafttal.

A fékbetét csere előtt a hozzáértők egy alapos kivizsgálást végeznek. Először is pontosan feltérképezik a fékrendszer állapotát és leellenőrzik a fékbetét, féktárcsa, fékdob, fékpofa állapotát, a kézifék kötelet, valamint a fékfolyadékot. Amikor pedig világossá válik, hogy szükséges a fékbetét csere, a szükséges alkatrészeket beszerzik a szakemberek.

A szerviz mellett szól a tény, hogy ez több autóalkatrész értékesítő céggel és forgalmazóval is kapcsolatban áll. Ennek hála pedig, hosszas várakozás nélkül, akár azonnal neki is tudnak állni a fékjavításnak vagy fékcserének, legyen szó akár dobfékről, akár tárcsafékről. Adott a gyorsaság és szakértelem a kipufogó csere vagy javítás esetében is.

Kipufogó szervíz 16. kerület: segítenek a szakértők

Gyakran előfordul, még egy modernebb, újabb kocsival is, hogy valami gond adódik a kipufogóval. Ekkor nem kell kétségbe esni, ugyanis a kipufogó szervíz 16. kerület azonnal segíteni tud, kisebb és nagyobb gond esetén egyaránt. Ha cserére kerül sor, akkor a gyorsaság biztosított, hiszen a szükséges alkatrészt beszerzik a szerelők, természetesen az autó típusához illő modellt.

Ha ez megvan, akkor már kezdődhet a kipufogó javítása vagy cseréje. A kipufogó szervíz 16. kerület mindig bizonyos lépések alapján dolgozik. Az első lépés a verda felemelése és lebiztosítása, amit a szerelők mindig modern emelőkkel végeznek. Ha ez kész, akkor a kipufogó szervíz 16. kerület hozzáértői a kocsi alján lévő kipufogó rendszert a szükséges csatlakozási pontnál megbontják.