Paróka mindennapos használatra? Miért ne?!

Amint mindenki tudja,, a póthaj viselése magabiztosságot és bájt kölcsönözhet az embereknek. Mivel minden eddiginél nagyobb választék áll ezekből rendelkezésre, egyre gyakoribbá válik a paróka mindennapos használatra. Az egyik leggyakoribb kérdés, amit a póthajviselők feltesznek, hogy viselhetik-e minden nap a parókájukat.

Valójában ez nagyon is rendben van, amíg jól vigyáznak a természetes hajukra, a fejbőrükre és ügyelnek arra, hogy rendszeresen mossák mind a póthajat, mind a saját hajukat, hogy elkerüljék a szennyeződések felhalmozódását. A paróka mindennapos használatra való viselésével nincs semmi gond, de néha mégis le kell venni éjszaka. Egyrészt a fejbőrnek és a természetes hajnak szüksége van a levegőre.

Másrészt a parókát is ápolni kell, hogy jó állapotban maradjon. Ha mindennapos paróka viselői vagyunk, érdemes megfontolni, hogy két vagy több póthajat is beszerezzünk és időről-időre cseréljük azokat. Minél kevesebbet hordjuk a parókát, annál tovább tart. Így a paróka mindennapos használatra hosszú évekig szolgálhatja a tulajdonosát.