A rugalmas munkavégzés napjainkban

Virtuális iroda
Virtuális iroda

A gyors ütemben fejlődő technológia napjainkban lehetővé teszi a rugalmas munkavégzést, így akár bárki egy kávézóban, parkban, vagy kényelmesen otthonról is dolgozhat.

A környezettudatos munkahelyek egyre támogatóbbak a távoli munkavégzést illetően, ugyanis az otthon és a munkahely között történő ingázást elkerülve időt, energiát és akár pénzt is spórolhatnak az alkalmazott foglalkoztatásán, nem beszélve arról, hogy a munkavállaló is az otthona kényelmében szívesebben dolgozik.

Folyamatosan utazó vállalkozók körében a hagyományos irodabérlés roppant költséges megoldásával szemben a különböző közösségi irodák, szolgáltatott irodák használata egyre népszerűbb. A Regus üzleti társalgóiba például a kényelmes és rugalmas munkavégzés mellett hasonló érdeklődésű üzletemberekkel ismerkedhetnek meg, több esetben kiváló üzleti kapcsolatot építve, mely kapcsolatok később kamatoztathatóak különböző együttműködések megvalósításában.

A Regus által kínált irodabérlet a kötetlen munkavégzést kedvelő vállalkozók számára kifejezetten ideális, mert nagyobb elköteleződés nélkül, változtatható helyigénnyel, különböző kedvező konstrukciókban bérelhetnek irodát. A Regus virtuális iroda szolgáltatásának keretein belül professzionalitást sugalló megfelelő üzleti címet és egy helyi kapcsolattartási telefonszámot igényelhetnek, amelyre a beérkező hívásokat a bérlő cég nevében kezeli szakértői csoportunk. Professzionális munkatársaink kezelik az hívásokat és a postát. Partnerünkként üzleti tevékenységéhez magas presztízsű üzleti címet választhatnak, akár világszerte használhatják valamennyi Regus irodaházat.