Minden, amit a hibrid inverterről tudni kell

Ha a napelemes rendszerek telepítése mellett tennénk le a voksunkat, alapvetően három megoldás közül választhatunk. Bizalmat szavazhatunk a hálózatra visszatápláló-, a szigetüzemű- és a hibrid rendszereknek. A hibrid inverter segítségével egyszerre élvezhetjük a hálózatra visszatápláló és a szigetüzemű napelemes rendszerek minden előnyét.

A szóban forgó inverterrel ellátott rendszer tehát egyszerre tud minkettő lenni és ezt a praktikus akkumulátorának köszönhetjük, amiben minden gond nélkül tárolhatjuk az el nem használt, extrán megtermelt áramot. A hibrid inverterrel ellátott rendszerek alapvetően azon ingatlanoknál tesznek jó szolgálatot, ahol gyakoriak az áramkimaradások.

A hibrid inverterrel rendelkező rendszerek, mivel a működésük nem kapcsolódik szorosan a központi villamos áram szolgáltatóhoz, ezekben az időszakokban is folyamatosan biztosítják az áramot, hála az említett akkumulátoruknak. Ha megrendelőként kizárólag a kompromisszumok nélküli minőséggel lennénk megelégedve, keressük a Tiszta Energiák szakembereit!