Alaposan kifejlesztett felnőtt kutyatáp

Felnőtt kutyatáp

Ahogyan az ember számára sem mindegy, hogy mikor mit eszik, úgy a jószágok is igényesek lehetnek a kosztra. Nem véletlen, hogy kifejlett ebnek felnőtt kutyatáp való, míg az időseknek vagy éppen fiataloknak teljesen más összetétel a fontos. Végső soron, a szervezet igénye határozza meg a tápanyagszükségletet.

Amíg a kutyus fiatal, fokozott az anyagcseréje, mert a teste folyamatosan növekszik, ami még több energiát igényel. A kifejlett példányok azonban már beérik kevesebb tápanyaggal, hiszen már nem növekszenek, hanem csak az aktuálisan elégetett kalóriát kell visszapótolni. Ennek megfelelően lett összeállítva a felnőtt kutyatáp. A szakemberek figyelembe vettek minden opciót, és olyan összetevőket használtak fel, amelyek kielégítik a jószág minden igényét.

Nekünk, gazdiknak kiemelt szerepünk van abban, hogy olyan felnőtt kutyatáp kerüljön az eb tányérjába, ami nem csak egészséges, de ízletes is. A választás nem mindig egyszerű, hiszen bőséges a kínálat, de ha figyelünk a kedvencünk reakcióira, akkor gyorsan kiderülhet, melyik felnőtt kutyatáp felel meg neki leginkább.