Mik az új gyógyászati segédeszközök?

A világ folyton változik. A 2020-as évről bátran elmondhatjuk, hogy a gyógyászati segédeszköz címkét a maszkok és az ahhoz tartozó tárgyak kapják. Talán pár évvel ezelőtt elképzelni sem tudtuk volna, hogy Európa szerte el kéne takarnunk az arcunkat, mint ahogy az Ázsia országok teszik.

Azonban úgy tűnik, hogy ma már semmi sem lehetetlen és kénytelenek vagyunk megismerkedni ezekkel a termékekkel. A maszkok közül több új szót is megtanultunk és az elhúzódó járványhelyzet szinte mindenkit arra késztet, hogy inkább a biztonságos és mosható anyagokat vegyék meg, ezzel is támogatva a környezetünket.

Emellett sokszor találkozunk az infrával működő lázmérőkkel is, amelyek sok országban állják utunkat a repülőtereken is. Ezek az új gyógyászati segédeszközök mindenkihez eljutnak és bár országonként változnak a feltételek, de egyre több helyen kötelezőnek számítanak. Érdemes legalább pár darabot tartani otthon, így minden eshetőségre fel leszünk készülve. Ahogy tartja mondás, jobb félni, mint megijedni!