Imádnivaló, kedves jégvarázsos játékok

A kislányok nagyon szeretik a hercegnős dolgokat, végtelen fantáziájuk használatával beöltöznek a mesebeli kedvenceik hasonló ruháiba, de a frizurájukat is előszeretettel alakítják ennek megfelelően. Kitűnő szórakozást kínálnak a jégvarázsos játékok, amelyek hozzásegítik a kicsiket ahhoz, hogy a meséből megismert csodás birodalomban eltöltsenek annyi időt, amennyit csak szeretnének. A Jégvarázs animációs film Hans Christian Andersen, A Hókirálynő című meséje alapján készült varázslatos történet, ami a gyermekek egyik nagy kedvence.

Elza hercegnő különleges hatalom birtokában van, jeget és havat képes varázsolni a tenyerével. Csodálatos kalandjait imádják az apróságok, ezért nem meglepő, hogy a jégvarázsos játékok is rendkívül népszerűek a köreikben. A jatekwebshop.eu internetes áruház termékkínálatában megtalálhatóak ezek a játékok is, tehát ha a gyermekét szeretné meglepni, akkor ide ajánlott ellátogatnia. A jégvarázsos játékok közül a csodálatos Elza parókának például nagyon örülni fog a kislány, ami tökéletesen megegyezik a filmből megismert frizurával. Ugyanakkor választható a jégvarázsos játékok gazdag kínálatából, például a 18 darabos hordozható konyha szett is, különböző edényekkel és konyhai eszközökkel. Az apró lánykák amúgy is nagyon szeretnek az édesanyjukkal vagy nagymamájukkal a konyhában tevékenykedni, sütni-főzni, ha pedig rendelkeznek saját kellékekkel, az még jobb móka számukra. Ez a szett 3 éves kortól ajánlott, a nagyobbaknak viszont jól jöhet a jégvarázsos játékok között felfedezhető keményborításos, világító titkos napló, amibe beleírhatják gyöngybetűkkel a mindennapi élményeiket és/vagy gondolataikat.

De Elza kishúgát, Annát is elkísérhetik egy varázslatos kalandra a saját SPA kuckójába. Mindezt az Anna pihenőhelye játék szett segítségével, ami a jégvarázsos játékok egyik legaranyosabbika. Ebben a készletben ott vannak az Annára jellemző egyedi kiegészítők. Nagyon jó mókát ígérnek a jégvarázsos játékok, kisebb és nagyobb csemetéknek egyaránt. Lepje meg Ön is a csemetéjét néhánnyal!