Jó fekvésű Eger apartman Eger szívében

Családias légkör, tiszta és kényelmes szobák, ingyenes wifi és modern konyha. Ezt kínálja a hangulatos Eger apartman Eger turistáinak. De nem csupán minden a városról szól.

Rengeteg gyönyörű és érdekes környékbeli falu található a közelben, amelyek méltók arra, hogy megtekintsék. Mezőkövesd, Noszvaj és Szilvásvárad látnivalóin kívül, a Bükki Nemzeti Park kiválóan alkalmas a gyalogláshoz, a túrázáshoz, a madarak megfigyeléséhez, de akár a gombázáshoz is.

A Boutique névvel illetett három Eger apartman Eger belvárosában, a Szépasszonyvölgytől nem messze, csendes és hangulatos környéken található, így ideális választás azoknak, akik nyugalmat és feltöltődést keresnek.

A szálláshely remek fekvéssel van megáldva, ezért a vendégek körülbelül 10 perc alatt könnyen eljuthatnak azokhoz a borospincékhez, ahol élvezhetik a méltán híres helyi borok páratlan aromáját. Ráadásul a szálláshely ingyenes wifivel és parkolási lehetőséggel áll a vendégek rendelkezésére. Ha a cél kényelmes és csendes Eger apartman Eger szívében, akkor Boutique!