Infralámpa: fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő

Infralámpa alternatív gyógymódként
Infralámpa alternatív gyógymódként

Betegségek kezelése esetében jobban szereti az alternatív megoldásokat, mint a vegyi úton előállított gyógyszereket? Akkor íme egy remek lehetőség! Az infralámpa megfázásra, izom és reumatikus fájdalmakra, húzódásokra és bőrbetegségekre is alkalmazható. Kellemes melege és az infravörös fény megnyugtatja a szervezetet, feszültséget old és javítja a vérkeringést.

Az infravörös fény semmilyen mellékhatással nincs a szervezetre, így az infralámpa fenntartások nélkül használható egészségmegőrzés és betegség kezelése érdekében is. Hatása bizonyított tényeken alapszik, így az orvostudományban és a szépségápolás területén is előszeretettel alkalmazzák és javasolják otthoni alkalmazásra is a páciensek számára.

Infralámpa a www.gyogyaszatiboltok.hu gyógyászati segédeszközköz webáruházban rendelhető meg, ahol a Beurer, Vivamax és a Medisana 100, 150 és 300 Wattos termékei közül válogathatunk. Szerezzen be Ön is egy ilyen sokoldalú terméket, amivel akár gyereke arcüreggyulladását és egyéb megfázási tüneteit is enyhítheti!