A Beluga vodka páratlan exkluzivitása

Az orosz vodkák népszerűsége nem véletlen. De még ezek közül is kiemelkedik a prémium minőségű Beluga vodka, aminek a története több, mint 120 esztendőre tekint vissza.

Ugyanis ebben az időben, pontosabban az 1900-as évek elején alapították meg a Mariinszki Szeszfőzdét nem máshol, mint Szibériában. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az első Beluga Noble Russian Vodka egészen a 2000-es évekig váratott magára.

Viszont a már említett főzde nélkül valószínűleg most nem ízlelhetnénk bele a karakteres, letisztult ízvilágába, ami a kiváló minőségű természetes alapanyagoknak köszönhető. Ugyanis az itt található ártézi források vize szolgál az egyik fő alapanyagául e nemes nedűnek. Emellett a zab, a méz és a máriatövis kivonat olyan egyedi kompozíciót alkotnak, amik összetéveszthetetlenné teszik a Beluga vodka ízvilágát azoknak, akik szeretnének belekóstolni Szibéria szívébe.

A háromfázisú szűrésnek köszönheti a kristálytiszta mivoltát. A végleges zamatát pedig a 30 napos pihentetés után éri el. A Beluga vodka ikonikus jelképe a tokhal, ami szintén az ital exkluzivitását hivatott hirdetni.