A INESA rávilágít a jövőre

Modern LED izzó

Nincs olyan terület, amit el ne tudnának árasztani LED fénnyel. Az INESA termékei minden esetben kiválóan alkalmazhatóak. A LED panel remek megoldás lehet különböző intézmények, irodaházak, iskolák, kórházak esetében is. Sokkal előremutatóbb technológiát képvisel, mint az eddig használt hagyományos fényforrások.

A LED csarnokvilágítás szintén tökéletesen kivitelezhető az INESA által forgalmazott izzóknak hála. Az otthonunkat környezetbaráttá tehetjük a különböző Retrofit izzókkal, ám aminek a pozitív hatását még jobban fogjuk érezni, az a rengeteg energia, amit ezek által meg tudunk takarítani. A töredékére redukálhatjuk a villanyszámlákat, ezért ez egy kifejezetten gazdaságos megoldásnak számít. Az INESA igyekezett kedvező árakat kiszabni, amikor összeállította a kínálatát. Hosszútávon mindenképp nagyon jó befektetésnek fog bizonyulni, mivel az izzók használatával sokat spórolhatunk, ráadásul nem kell állandóan cserélgetni, mint a hagyományos villanykörtéket, amelyeknek az élettartama rövid és rendkívüli módon melegednek is.

Az INESA megmutatta, hogy ennek a technológiának ott van a helye a piacon, és ahol alkalmazásra kerül, ott csak hasznot és előnyöket lehet elkönyvelni a használata során. Nem érdemes bajlódni régi módszerekkel, mert azok állandóan javítást, karbantartást és sok odafigyelést igényelnek. A GU 10 LED izzó egyszerűen és hatékonyan oldja meg azokat a gondokat, amik eddig kellemetlenségeket okoztak. Még egy egyszerűnek számító égőcsere sem számított olyan könnyűnek, mert minden esetben meg kellett várjuk, hogy a halogén égő lehűljön, különben nem lehetett hozzáérni, mert megégette a kezünket.

Viszont a GU 10 LED izzó könnyedén behelyezhető a régi helyére, melegedéssel nem kell számolnunk onnantól kezdve. A kialakításának köszönhetően a mennyezetbe is beépíthető, ezért mennyezetvilágítás szempontjából is kiválóan alkalmazható. A GU 10 LED izzó élettartama elérheti akár a 15 évet is és még ennyi idő után sem kell jelentős fényerővesztéssel számolnunk. Hogyha az általunk használt világítótestnek bajonettzár foglalata van, akkor a GU 10 LED izzó ugyanolyan jól fog benne illeszkedni, mint az elődje. Egy ilyen izzóban nemcsak egy LED foglal helyet, hanem szépen sorban vannak beleépítve egymástól kellő távolságra, hogy minden körülmény között biztosítani tudja a tipikus fókuszált fényét. Ennyi jó tulajdonság után egyértelműnek kéne lennie a választásnak, amikor legközelebb izzócserére kerül a sor, hiszen szinte semmit nem lehet felhozni ellene. Csupán rajtunk múlik, hogy élünk-e ezzel a lehetőséggel.