Holnapra kellene olcsó repülőjegy Párizsba

Olcsó repülőjegy Párizsba
Olcsó repülőjegy Párizsba

Lehet, hogy szerencséje lesz, ha úgy döntött, hogy szinte azonnal elutazik a francia fővárosba, mert elképzelhető, hogy talál olyan járatot, amelyik nem túl drága. Kíváncsiságból lefuttattunk egy keresést, mert szerettük volna tudni, hogy mennyiért kapható holnapra olcsó repülőjegy Párizsba.

Úgy látszik, hogy szerencsénk volt, hiszen a Transavia indít közvetlen járatot az Orly repülőtérre csupán tizenötezer forintért, ezért úgy látszik, hogy nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy vannak azért a palettán más légitársaságok is, ha kellene olcsó repülőjegy Párizsba, hiszen az Easyjet is szóba jöhet. Ennél a cégnél egyébként huszonötezer forint volt az utazás a Charles de Gaulle repülőtérre. Szóba kell még hoznunk azokat a légitársaságokat is, amelyek nem fapadosak, hiszen vannak, akik nem szeretik a diszkont cégeket.

Mindenesetre olcsó repülőjegy Párizsba kapható az Air France-nál is, azonban arra számítani kell, hogy a vásárlásnál valamivel nagyobb anyagi áldozatot kell hoznunk, mint az Easyjet és a Transavia esetében.