Használjon Nasivin orrcseppet az orrdugulásra!

Nasivin orrcsepp
Nasivin orrcsepp

Megfázott fáj mindene és még levegőt sem kap? A Nasivin orrcsepp képes enyhíteni az orrdugulást. Sajnos, akarva-akaratlanul, könnyedén megtámad bárkit a megfázás, legyen akármilyen körültekintő, ami az egészségét illeti, hiszen időnként mindenkivel megtörténik. Láz és fejfájás gyötri, fáj a szeme, a torka, ráadásul még az orra is be van dugulva, levegőt pedig alig kap? Ismerős tünetek. A fájdalom- és lázcsillapítók mellett, szabaduljon meg az orrdugulástól és használjon Nasivin orrcseppet!

Érezze mennyivel könnyebb elviselnie a csúnya megfázást, ha közbe kap levegőt is! Nehéz egyszerre beszélni, enni és még levegőt is a száján venni, ha az orrán nem kap levegőt, nem egyszerű feladat. Éjszaka kiszárad a szája, kicserepesedik az ajka és még az is fáj fog, ami eddig nem. A Nasivin orrcsepp vény nélkül kapható készítmény, ugyanakkor nem elhanyagolható a gyógyszer körültekintő alkalmazása sem. Ennek érdekében, ha még nem használta, mindenképpen alaposan olvassa el a dobozában lévő használati utasítást és betegtájékoztatót!

Érdemes megőrizni a betegtájékoztatót, hiszen lehetséges, hogy a későbbiek folyamán még szüksége lesz rá. A Nasivin orrcsepp helyi hatású készítmény, amit az orrüregbe kell bespriccelni, az orrnyálkahártya duzzadtságának csökkentésére és a váladékürülés megkönnyítésére. A készítmény hatóanyagának, az oximetazolin-hidroklorid ér összehúzó hatása van, ami az orr nyálkahártya vérbőségét eredményezi, ezáltal csökkenti az orrüregben jelentkező duzzanatot.

Amennyiben túl érzékeny vagy allergiás a készítmény hatóanyagára vagy bármelyik összetevőjére, esetleg az orrnyálkahártya kiszáradásával illetve pirosodással járó gyulladás jelentkezik, nem ajánlott a termék alkalmazása. Fontos, hogy minden esetben az előírtaknak, illetve az orvos által elmondottak alapján alkalmazza a készítményt. Amennyiben nem biztos a Nasivin orrcsepp helyes adagolásban, mindenképp forduljon a kezelőorvosához vagy egy szakképzett gyógyszerészhez! Természetesen, már nemcsak a patikából lehet beszerezni, mert már az interneten is hozzá lehet jutni.