A Szakatex textil nagyker a megálmodott ruhákért

Textil nagyker a fővárosban
Textil nagyker a fővárosban

Az öltözködésre sokan fektetnek nagy hangsúlyt. A divatos szabások, a trendi kiegészítők mellett, elengedhetetlen a minőségi anyagok megválasztása is. A szezonoknak megfelelő méterárú kínálattal várja a kedves vásárlókat a Szakatex textil nagyker, a magyar textilkereskedelem egyik vezető tagja. A több mint 600m2-es raktárban a gyermekruházathoz, felsőruházathoz, tánc vagy sportruházathoz való anyagok széles kínálata található meg.

A textil nagyker telephelyén lévő méterárú kínálat nem a megszokott gyártósoron készített anyagokat kínálja, hanem a saját specialistáival, a divatvilágban legújabban megjelenő irányokat tekintetbe véve tervezik az egyedi kollekciót. A különböző textilekből a Szakatex textil nagyker jóvoltából fajtánként minimum 10 métertől rendelhető, amelyek piacvezető áron kaphatóak. Az itt vásárolt anyagok, előzetes egyeztetés alapján, mennyiségtől függően, Magyarország bármelyik területére postázzák vagy kiszállítják.

A Szakatex textil nagyker elsősorban Törökországból és Olaszországból importálja a szebbnél-szebb minőségi anyagokat. Az egész családnak vagy baráti társaságnak kellemes meglepetéseket okozhatnak a saját készítésű ruhákkal. A Szakatex textil nagyker több száz elégedett vásárlóval dolgozik együtt, kis- és nagykereskedők zökkenőmentes munkáját segítve úgy, hogy a határidők maximális betartását figyelembe véve juttatják el a megrendelőköz a változatos, egyedi méterárukat. Szakképzett kollégák színkatalógusokkal és ötletekkel segítik az érdeklődőket.

A textil nagyker kitűnő minőségű kötött terméket is kínál, ami igazán divatos az év bármelyik szakában. A több éve működő cég folyamatosan bővülő árukészlete között, bárki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő anyagokat, így az aktuális divatnak megfelelő ruházatot alakíthatnak ki maguknak. Legfontosabb elvük az, hogy a vevő meg legyen elégedve, így különböző szolgáltatásokkal kedveskednek minden partnerüknek. Találja meg Ön is a megálmodott ruhadaraboknak a leginkább megfelelő anyagokat a textil nagyker jóvoltából!