Figurákkal ellátott tolltartó

Minőségi tolltartó

Minden iskolásnak megvannak azok az eszközeik, amelyek nélkül nem indulhatnak el. Idetartozik a hátitáska, a kulacs, a füzetek, az uzsonna és persze a kihagyhatatlan tolltartó, amiben az írószereket tárolja.

Ez egy igen lényeges eleme az iskolás létnek, hiszen minden fontos információt a tollak segítségével írnak le a füzetbe. Ekkor még csak nem is esett szó a színes ceruzákról vagy a filctollakról, amelyek színesebbé varázsolják az órákat. Szerencsére ez a fontos elem kapható fiús és lányos színekben, ezért a tolltartó minden kisiskolásnak igazi érték lesz. Arról nem is beszélve, hogy milyen szépséges mintákban kaphatóak, amelyek megragadják a nézőt és ragaszkodnak majd hozzá. Ugyanúgy a fiatalokat is leveszik a lábukról, legyen szó kinyitható vagy emeletes változatról.

Továbbá, még a kedvenc rajzfilmnek a figuráit is megtalálják a tolltartó külsején. Ez azt jelenti, hogy a kedvenc szereplőit magával vihetik a csöppségek az iskolába. Ezzel is kifejezik rajongásukat az adott szereplő iránt és persze az iskolás hétköznapokat is feldobja.