Decemberi nyaralás? Utazni nem csak nyáron lehet!

Decemberi nyaralás

Habár a nyaralás szó alapvetően a nyárból származik, és egyben ez is a legnépszerűbb évszak a kikapcsolódásra és az utazásra, nem csak nyáron lehet manapság ’nyaralni’, hiszen van, hogy az embernek pont úgy jön ki a lépés, hogy az év vége fele akad egy kis ideje elmenni pihenni. A decemberi nyaralások egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években, hiszen a hidegebb idő ellenére számos olyan hely van a világon, ahol továbbra is lehetséges a kellemes kikapcsolódás.

Ha szabadtéri programokat is keresünk, akkor érdemesebb melegebb éghajlatokra utazni, hiszen ezeken a helyeken még decemberben is akár 15-20 fokokat élvezhetünk, ami igazán kellemes lehet. Dubai, Havanna, Miami, Fülöp-szigetek és még sorolhatnánk azokat a klassz helyeket, ahova egy decemberi nyaralás alkalmával el lehet manapság utazni. Az OTPTravel egész jó programokat szokott kínálni az év vége felé is, így érdemes lehet náluk is tájékozódni, ha a hidegebb hónapokban szeretnénk valami klassz úticélt találni magunknak.

Rómába, Athénba, New York-ba, Miami-ba és sok egyéb modern városba szerveznek megfizethető utakat. Ezek a városok különösen szépek a téli időszakban, így érdemes lehet felfedezni őket. Ha nem akarjuk elhagyni az országot és egy kis Wellness kikapcsolódásra vágyunk, akkor a Börzsöny szívében ott van például a Szent Orbán vendéglő, mely az egyik legjobb és leghangulatosabb wellness központ, továbbá kiváló vadhúsból készült ételeket kóstolhatunk meg éttermükben.

Hasonló élményeket tartogat a Bükfürdőn található Greenfield hotel is, azonban, ha egy kicsit utazni szeretnénk, akkor Zalakaroson ott van a MenDan wellness-spa központ is, mely egy csodás 4 csillagos hotel; egy hétvégére tökéletes úti cél lehet, ha nem hosszabb kikapcsolódást tervezünk. A nyaralások természetesen alapjáraton hosszabbak szoktak lenni egy hétvégénél, azonban a vendéglátóipar lehetőségei télen limitáltabbak, így ezt érdemes figyelembe venni. Mindenesetre sok jó program akad egy decemberi nyaralás alkalmával, tehát nem kell csüggedni!