Melyik balatonparti szállásra érdemes ellátogatni?

Ha manapság balatonparti szállásokat keresünk, akkor rengeteg lehetőség áll előttünk, ugyanis rengeteg weekend ház, apartman és hotel is kiadó a nyári szezon kezdetén, csak ne felejtsünk el időben foglalni! Választhatunk egészen a vízközelben lévő szállások, és egy kicsit feljebb a dombokban, hegyekben található házak, kunyhók, hostelek és hotelek közül is a Balaton egész partja mentén, ami több tízezer szállást jelent. Ha igazán jól akarunk szórakozni, akkor érdemes Siófoknak indulni, ugyanis az igazi partik itt várnak minket.

Számos hangulatos szálláshely, kunyhó, hotel és 4 csillagos wellness központ található Siófokon, mely a Balaton turisztikai központjának számít már sok éve. A balatonparti szállások közül Siófokon talán a Mala Garden Design Hotel a legnépszerűbb és egyben a leghangulatosabb is. Ha minőségi kikapcsolódásra vágyunk, akkor nem is kell sokáig kutatni, ugyanis ez a hotel jó eséllyel minden elvárásunknak megfelel.

A 4 csillagos rezort remek lehetőséget biztosít a pihenésre, ellazulásra, ráadásul rendkívül közel van a vízhez, így a Balatonban való szórakozás sincs messze. A bali stílusú 4 csillagos superior Mala Garden Design Hotel közvetlenül a Balaton partján, az egyik legkellemesebb és leghangulatosabb részén helyezkedik el, és egy igazi kulturális utazásra hív minket, ha vevők vagyunk. A szálloda magyar, thai és vegetáriánus ételeket biztosít igazi autentikus minőségben, aki pedig megfáradt, azt a wellnessrészlegben pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, trópusi zuhany és thai masszázs is várja.

Reggelente és esténként kifejezetten hangulatos a tóparti terasszal büszkélkedő Mandara kávézó és társalgó, ahol házi süteményeket, koktélokat és meleg ételeket kínálnak. A balatonparti szállások közül sok más is nyújt hasonló színvonalú kényeztetést, csak keresgélni kell egy kicsit, hogy megtaláljuk az igazit. A legjobb az, hogy Siófokon és minden nagyobb városban is választhatunk a kisebb weekend házak, valamint a luxusabb kivitelű hotelek és rezortok között.