Akciós hajóutak? Mediterrán pillanatok!

Amíg jó az idő és van idő nyaralni is, a hajózás az egyik legjobb választás, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk. De természetesen csak akkor ha nincs tengeribeteg a családban! Ellenkező esetben ugyanis egy kellemes hajóút gyorsan szörnyűvé válhat. Vannak azonban olyan akciós hajóutak, melyek felejthetetlen élményekkel kecsegtetnek, és manapság már többnapos hajóutakról beszélünk akciós árakon, melyeknél minden nap egy csodás városban köt ki egy luxushajó, mi pedig felfedezhetjük az úticélok minden részletét!

Akciós hajóút terén a Mediterrán Pillanatok utak mindig sikeresnek bizonyultak az elmúlt években, ugyanis megfizethető áron foglalhatunk helyet egy luxus óceánjáró hajóra, mely elvisz minket a világ legszebb városaiba. Olyan városokat fedezhetünk fel, mint Genova, Marseille és még sok más! A Mediterrán Pillanatok akciós hajóút a Földközi tengeren juttat el minket olyan városokba, melyek felejthetetlen élményeket tartogatnak. Az út nem túl hosszú, de nem is túl rövid, pont ideális azoknak, akik egy kis tengeri, vízközeli kikapcsolódásra vágynak.

A Földközi tengeren barangolva négy nap alatt három országban fedezhetünk fel 3 csodálatos várost. Az MSC Orchestra egy rendkívül jól felszerelt luxushajó, melyen ősszel és nyáron is remek kikapcsolódási lehetőségek várják az utazókat. A hajó a genovai kikötőből indul 3 napos útjára, az első úti cél pedig Marseille, mely francia várost sokan ismerhetik már a filmekből.

A kirándulás során olyan nevezetes épületeket és látványosságokat látogathatunk meg, mint a Notre Dame de la Garde bazilika vagy a Pápai palota, amellyel kapcsolatban érdekesség, hogy közel egy évszázadon át volt a katolikus egyházfők központi székhelye. Bejárhatjuk napközben a várost, a boltokat és a tengerpartot is. Kár volna kihagyni ezen csodás városok élményeit. Este pedig vár a kikapcsolódás a hajó fedélzetén! Kevés olyan van az akciós hajóutak terén, amit a Mediterrán Pillanatok és az MSC Orchestra kínál az utazóknak. Páratlan minőségű nyaralás gyönyörű úticélokkal és remek élményekkel, elérhető áron!