Felejthetetlen élményeket nyújtó MSC hajóutak 2021

A nyár beköszöntésével nincs is jobb kikapcsolódás, mint hajóra szállni és részt venni az MSC hajóutak 2021 egyikén. Az utazási társaság számos hajós utazást szervez a világ több pontjára, így a Földközi-tengerre, a Karib-tengerre, Észak-Európába és Ázsiába is. Ha végre kiszakadna a mókuskerékből és kimaxolná az idei nyarat, az MSC hajóutak 2021-es választékának egyike biztosan megkoronázza majd a kedvenc évszakát.

Ezért jó választás egy MSC hajóút!

Az MSC vagyis a Mediterranean Shipping Company népszerűsége 1960 óta töretlen, ami nemcsak a hajóutak kiváló választékának, de az utazásokon uralkodó vidám, olaszos hangulatnak is köszönhető. Utasainak teljeskörű szolgáltatást nyújt mind a szervezésben, mind pedig a lebonyolításban. Így a résztvevők egyetlen feladata csupán az, hogy kikapcsolódjanak és jól érezzék magukat.

msc hajóutak 2021

Az MSC hajóutak 2021 választéka is bőven tartogat meglepetéseket. Ami biztos, hogy a fedélzeten maximális kényelemmel, kiemelkedő szolgáltatások igénybevételének lehetőségével és első osztályú programokkal számolhat. Csak győzze kihasználni a hajók nyújtotta élményeket!

Az MSC hajóutak 2021 ütős célpontjai

Idén nyáron a Földközi-tengeren 10 MSC hajó is szelni fogja a habokat. Ebből 4 a nyugati medence mediterrán térségeit fedezi majd fel. Egy új zászlóshajó, az MSC Grandiosa, valamint a társaság első EVO hajója, az MSC Seashore fedélzetén is helyet lehet majd foglalni. A hajók olasz, francia, máltai és spanyol kikötőkben horgonyoznak majd le az MSC hajóutak 2021 Földközi-tengeri hajóútjai alatt. Legyen a heti több mint 20.000 tengerre szálló turista egyike és érezze át a tengerparti hangulatot!

A Földközi-tenger keleti, mediterrán térsége is tartogat bőven felfedezni valót, ha részt venne egy MSC hajóút nyújtotta élményben. Erre bőven lesz lehetősége az MSC hajóutak 2021 palettája révén, ugyanis a keleti medencében 6 óriáshajó is horgonyt vet majd. A térség a hajóutak legszebb és legnépszerűbb célpontja, így nem csoda, hogy ide indul a legtöbb óriáshajó.

Azoknak, akik a mesés török kultúrába szeretnének betekintést nyerni, érdemes kihasználni az MSC Hajóutak 2021 választékának legújabb útvonalát, ami az MSC Fantasia fedélzetén Isztambulba látogat el egy 10 napos hajóút keretében. Isztambul a világ egyik legnépesebb városa, Európában pedig ez a város rendelkezik a legnagyobb lakosságszámmal. A többi hajó a legmegkapóbb tengerparti városokat keresi majd fel, így Görögország, Olaszország, Horvátország, Montenegró és Ciprus lenyűgöző helyeit.

Az Észak-Európát felfedezni vágyók, az MSC Magnifica hajón utazva az Egyesült Királyság látnivalóit fedezhetik fel, illetve megismerhetik Észak-Európa figyelemre méltó vidékeit. Southampton kikötőjéből a mintegy 24 hajóút során, a Kanári-szigetek, a Földközi-tenger, Madeira, Észak-Európa és a Balti fővárosok nevezetességeit fedezheti fel. Ha még északabbra utazna, további 4 hajó fedélzetén tekintheti meg a Balti-tenger, az Északi-fok, a fjordok, Izland és Grönland nevezetességeit.

msc hajóút

Hajózzunk melegebb tájakra! A Karib-térségbe az MSC Meraviglia és az MSC Divina hajó is útnak indul majd Miamiból. Ez utóbbi székhelye augusztus végétől New York lesz, még színesebbé téve az MSC hajóutak 2021 repertoárját. Innen el lehet majd jutni Bermudára és Kanadába is. AZ MSC Armonia egy 7 éjszakás MSC hajóút keretében kínál felejthetetlen élményeket. A kikötővárosok Progreso-val történő bővülésével még tovább növekszik a látnivalók száma, a kirándulás során pedig még a hajótársaság magánszigetét is meg lehet majd látogatni.

Inkább a keleti kultúra érdekességei vonzzák? Hajózzon Ázsiába és nyerjen betekintést a japán nép lenyűgöző életébe! A zászlóshajó fő székhelye Sanghaj lesz, de további japán városok is felfedezhetőek lesznek majd elhajózva a kikötőből.

Kedvet kapott egy izgalmas hajóúthoz? Az MSC hajótársaság honlapján további kihagyhatatlan lehetőségekről és részletes információkról értesülhet a legfrissebb lehetőségek kapcsán! Töltődjön fel a sok bezártság után és élvezze a szabadság mámorító érzését!