Akácméz a reggeli teához

Nincs annál finomabb, mint reggelire egy szelet vajas-mézes kenyér meleg teával elfogyasztva. Nagyon sok magyar családnál ilyen finomságok kerülnek naponta az asztalra. A legnépszerűbb fajta az akácméz, ami világszinten ismert, de ugyanakkor igazi hungarikum. Az íze kellemesen lágy, az illatában az akácvirággal egyszerűen ellenállhatatlan.

Az akácméz színe a csaknem színtelentől kezdve egészen az enyhén sárgáig terjed. Magyarországon ez az egyik legkedveltebb fajta. Sokáig folyékony állagú marad, köszönhetően a magas gyümölcscukor tartalmának. Kimondottan nagy segítséget nyújt az akácméz felső légúti megbetegedések és emésztési zavarok esetén.

De az általános immunrendszert erősítő hatásáról is ismert. Továbbá májregeneráló, nyugtató, méregtelenítő és csonterősítő tulajdonságokkal is rendelkezik. Tehát amellett, hogy igazi gasztronómiai élményt nyújt az akácméz, még számtalan egészségügyi probléma megoldásában is támogat. Igazán magas minőségű termék szerezhető be a beobee.hu webáruházból.