Alakformáló harisnya a vékony combokért

Létezik egy ruhadarab, ami kisimítja a test sziluettjét és fényt alkalmazva határozottan irányítja a test különböző részeit. Ez az alakformáló harisnya, ami karcsúbb alakot kölcsönözhet. Ha mindig erről álmodtál, itt a jó alkalom a megvételére!

Az alakformáló harisnya nyilvánvalóan javítja a domborulatokat és karcsúsítja a derékvonalat viselés közben, de vannak, akik azt is mondják, hogy hosszútávon segíthet abban, hogy veszítsen a súlyából, mivel elősegíti a zsírvesztést. Hogy ez igaz vagy sem, arról már vitatkoztak, de minden bizonnyal sok alakformáló harisnya ugyanazokat az anyagokat használja a termékeihez, a cél elérése érdekében. A szakemberek szerint, az érintett területek körüli súrlódás és extra meleg fokozott izzadást és ezáltal víztömeg-veszteséget, ráadásul még zsírvesztést is okozhat.

Az alakformáló ruházat minden bizonnyal elrejti a narancsbőr látható jelenlétét is, hiszen kisimítja és tonizálja a formádat. Időről-időre mindannyian úgy érezzük, hogy az önbizalmunk elhagy minket. Ilyenkor érdemes megajándékozzuk magunkat egy szexi, de mégis hatékony ruhadarabbal.