AbsoBar Zero szeletek remek ízekben

A proteinszeletek könnyű és ízletes fehérjetartalmú snackek, amelyeket minden sportoló és vegán nagyra értékel. Az AbsoBar Zero kiváló fehérjeforrás, ráadásul alacsony a szénhidráttartalma, így nemcsak ízletes, de ideális kiegészítője a kiegyensúlyozott étrendre vágyóknak.

A nagymennyiségű fehérje amellett, hogy biztosítja a szervezetnek a szükséges energiát, segít az izomépítésben és az izomszövetek védelmében. Az AbsoBar Zero ráadásul vegán, glutén- és laktózmentes is. Rizs és borsó keverékéből készült, valamint könnyen emészthető fehérjékben gazdag. A magas rosttartalma mellett, mindössze 2 gramm cukrot tartalmaz. A vegán életmód hívei, illetve a gluténérzékenyek ezt a finom fehérjetartalmú snacket olyan ízekben élvezhetik, mint az eper, a csokoládés brownie, a vanília és a karamell.

Az AbsoBar Zero szeletek gyártója, a Cerbona sokéves tapasztalattal rendelkezik az egészséges harapnivalók, a müzlik és a proteinszeletek gyártásában. Ez a termék pedig a vegánok mellett, a glutén vagy laktóz érzékenységben szenvedők kedvence lett.