A szőlőből készült Ciroc vodka

Bizonyára a vodkát senkinek nem kell bemutatni. Gyümölcslével keverve, koktélalapanyagként vagy éppen tisztán, szinte mindenki kóstolta már. Azonban, ha valaki igazi élményre vágyik, akkor érdemes egy olyan kiváló minőségű változatot beszereznie, mint a francia Ciroc vodka.

Ennek a különlegessége abban rejlik, hogy nem gabonából készül, hanem szőlőből, ami bár furcsán hangzik, igazából nem is olyan szokatlan dolog, mivel hivatalosan nincs megszabva, hogy mi lehet a szóban forgó égetett szesz alapanyaga. A lényeg, hogy megfelelő legyen a cukor- vagy a keményítőtartalma, ami a szőlő esetében teljes mértékben adott.

Ha még valaki nem ismeri a Ciroc vodka íz-jegyeit, akkor mindenképpen ajánlott próbát tennie valamelyik változatával, mert természetesen más élményt nyújt, mint egy gabonából készült verzió. Többféle ízesítéssel is kapható a Ciroc vodka, így egészen egyedi íz-kombinációkkal is meg lehet ismerkedni általa. Tökéletes alapul szolgálhat koktélokhoz, long drinkekhez, de tisztán, hűtve vagy jégkockával is kiváló választás.