Könnyű, de tágas WizzAir kabinbőrönd

Ma már mindenki tudja, hogy a légitársaságok megszabhatják, milyen méretű és súlyú kézipoggyászt vigyenek fel az utasok a repülőgépek fedélzetére. A WizzAir kabinbőrönd minden esetben 55x40x23 cm vagy pedig 40x30x20 cm paraméterekkel rendelkezhet, a súlya pedig legfeljebb 10 kilogramm lehet.

Mivel nyilván senki nem akar bonyodalmat a beszállás előtt és pénzbeli szankciókat sem ezen szabványok megsértése végett, még időben beszerzi a WizzAir előírásainak megfelelő bőröndöt. WizzAir kabinbőrönd szerencsére bármikor megvásárolható akár az interneten keresztül is, például a taskam.hu webáruházból.

A kínálatban szereplő termékek ugyanakkor nemcsak kifejezetten a megadott paraméterűek, hanem igazán szépek és roppant jó minőségűek. Wizzair kabinbőrönd kapható többféle színben, kemény és puha kivitelezésben.

A könnyű súlyú bőröndök tágas kialakításúak, remekül lehet bennük pakolni, jól gurulnak, a húzókar mérete pont olyan hosszú, hogy kényelmes legyen szállítani. Az árúk is valóban remek, ráadásul most még akciók is várják a vásárlókat.