Tanítható tv távirányító rövid hatótávval

Tanítható tv távirányító
Tanítható tv távirányító

A televízió készülékek vezérlése nem annyira bonyolult feladat, mint azt sokan elképzelik, hiszen a távkapcsolók olyan technológiával készülnek, amelyek többméteres távolságból is tökéletes használatot tesznek lehetővé. Az Alba típusú tanítható tv távirányító a taviranyi.to webáruházból egyszerűen beszerezhető.

Amennyiben szeretne szert tenni egy univerzális távkapcsolóra, akkor a weboldal szakembereit keresse fel, akik a készülékéhez fogják beprogramozni a távirányítót! Miután beprogramozták, már csak az elemeket kell beletenni és használhatja is.

Ha nem akarja, hogy hegyekben álljanak a távkapcsolók az asztalon, akkor érdemes a weboldalra ellátogatni és szemügyre vennie a tanítható tv távirányító modelleket. Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy a készülékhez milyen fajta távkapcsoló illik, akkor kérdezze meg a weboldal szakembereit! A tanítható tv távirányító lehet, hogy kicsit drágább, de teljesen megéri az árát. Gondoljon bele, hogy a set-top-boxot, a DVD lejátszót és a televíziót is egyszerűen irányíthatja egyetlen kapcsolóval!

Természetesen a kapcsoló betanítása bonyolultabb, mint az alkalmazása, hiszen meg kell tanulni, hogy melyik gombot mikor kell lenyomni. A tanítható tv távirányító beprogramozása során, a különféle készülékek kódját kell betáplálni a memóriájába. Hogyha a televíziót szeretné kapcsolgatni, akkor a távirányító gombjain pötyögje be a tévéhez tartozó kódot. Ha pedig a DVD lejátszót kívánja irányítani, akkor ennek a berendezésnek a kódját írja be. A tanítható tv távirányító a pihenéssel töltött időt is kényelmesebbé teszi, mivel nem kell állandóan a távkapcsolók között keresgélni.

Egyetlen eszközzel irányíthatja az összes szórakoztató elektronikai berendezést. Az univerzális távirányítók tökéletes megoldást jelentenek, mivel ezen eszközök segítségével, végre egységesítheti az otthonában lévő berendezések vezérlését. A szakértők azt mondják, hogy a készülékek rendszerint infravörös technológiát alkalmaznak az irányításhoz, ami a tanítható tv távirányítóban is megtalálható.

Azonban, az azonos infravörös technika mellett, eltérő emulált kódolással rendelkeznek, így gyakorlatilag megoldható, hogy egy távirányító több eszköz vezérlését is elvégezze. A tanítható tv távirányító segítségével képes lehet megváltoztatni a korábban használt kódkészletet, aminek köszönhetően egy másik eszköznek adhat utasításokat. Az univerzális távirányítók jóval komplexebb eszközök, mint a hagyományos használatú távkapcsolók, hiszen néhány gombbal többet tartalmaznak.