Scheppach rönkhasító otthoni használatra

Magyarországon még mindig rengeteg háztartásban használnak fafűtéses rendszereket télen. A tüzelőanyag beszerzése sok esetben már a tavaszi időszakban megkezdődik, ami igazán logikus lépés, hiszen van ideje teljesen kiszáradni fának, na meg persze ez is egy olyan dolog, amibe jobb előbb, mint utóbb belefektetni.

A Scheppach rönkhasító tökéletes választás azoknak, akik ebben a cipőben járnak és évről-évre van feldolgozandó tekintélyes famennyiségük.

A Denakert webshopban az AL-KO és a HECHT gyártmányok mellett, a Scheppach rönkhasító gép is megvásárolható. Az árkategóriák nagymértékben eltérnek egymástól, mivel teljesítményben, terhelhetőségben, illetve típusban is különbözőek a termékek. A legdrágább, viszont minden tekintetben a legerősebb változat a benzinmotoros.

Ez már ipari használatra is kiválóan alkalmas, azonban van a terítéken többféle elektromos verzió is, közöttük a Scheppach rönkhasító. Ennek a csereértéke csupán töredéke a legmagasabb vételárú árucikkéhez képest, de otthonra, saját használatra mindenképpen megéri invesztálni ebbe a hasznos munkagépbe.