Forradalmi újítás a Zinzino termék

Skandinávia egyik vezető egészségügyi vállalata pár évvel ezelőtt piacra dobta a BalanceOil nevű úttörő terméket, ami az Omega 6 és Omega 3 zsírsavak kiegyensúlyozásával hozzájárul az optimális agyműködéshez, valamint erősíti a szívet és az immunrendszert.

A BalanceOil nevű Zinzino termék fő összetevője az EPA-ban és DHA-ban gazdag tengeri halolaj, valamint az extra szűz olívaolaj és a D3-vitamin, amelyek a vizsgálatok szerint nagyszerűen növelik az EPA és DHA mennyiségét a szervezetben.

A készítmény megalkotására azért volt szükség, mert a modern nyugati étrend túl sok Omega 6-ot és túl kevés Omega 3-at tartalmaz, és ez a káros egészségügyi hatások fokozott kockázatát eredményezi.

A Zinzino BalanceOil egy ragyogó megoldás arra, hogy biztosítsuk a szervezetnek az Omega 3-at, amit egyébként halból kellene megkapnia. A BalanceOil tehát egy tökéletesen időzített termék, ami nagy szükségletet elégít ki most és a jövőben is. A Zinzino BalanceOil 120 napos szedése után az átlagos Omega 6 és Omega 3 egyensúly láthatóan normalizálódik.

Tags: