Segít visszanyerni az önértékelését a greffe de cheveux en Hongrie

A kopaszság nem csupán egy kozmetikai hiba. A felmérések azt mutatják, hogy a férfiak jobban félnek tőle, mint a munkahelyük elvesztésétől. Úgy vélik, hogy a hajhullás negatívan befolyásolja mind a megjelenésüket és mások véleményét róluk. Éppen ezért, a greffe de cheveux en Hongrie olyan fájdalmas érzelmektől menti meg a pácienseket, amelyek súlyosan rontják az életminőséget és társadalmi elszigetelődéshez vezethetnek.

Általánosan elfogadott az a tény is, hogy a kopaszság problémája nemcsak a férfiakat érinti. Valójában a nők akár 80%-át is előbb vagy utóbb utoléri az alopecia a genetika, a stressz, a hormonális változások vagy a nem megfelelő táplálkozás miatt. Ennek a sok oknak egy következménye lehet, mégpedig a kritikus hajhullás.

A hölgyeknek ez egy igazi tragédia, amit még a családtagoktól is igyekeznek elrejteni úgy, hogy a nap 24 órájában parókát viselnek. Sajnos a terápiás kezelések nem mindig segítenek, így a kopaszodó emberek utolsó reménysugarává a greffe de cheveux en Hongrie válik.