Sapka kötés – van itt minden, ami kell!

Ön is imádja a kreativitással járó kézimunkákat, hiszen az alkotás elengedhetetlen része az életének? A téli szezonra készülve, most sorra vesszük a sapka kötés szükséges alapanyagait, eszközeit, hogy felkészülhessen a hidegebb időkre.

Amennyiben kötéshez készülődünk, olyan fontos és alapvető pontokat kell figyelembe vennünk, mint a megfelelő kötőtűk, a készülő ruhák anyaga, színe és természetesen a mintája. A sapkához főként az akril és a pamut összetételű anyagokat ajánljuk, hiszen ezek nem szúrnak és biztosítják a meleget is. Természetesen a szín roppant szubjektív a választáskor, azonban figyelembe vehetjük a 2020-as trendeket. Főként a barnás, sárgás színeket ajánlhatjuk, ugyanakkor a kissé rikító neont is hatalmas rajongótábor övezi.

Habár elsőre azt gondolhatnánk, hogy a sapka kötés művészete viszonylag egyszerű, sajnos még a gyakorlott kezeknek is gondot okozhat egy-egy minta. Így elengedhetetlenül fontos, hogy olyan kötésminta mellett tegyük le a voksunkat, aminek sikerében 100%-ban biztosak vagyunk.