A 3D fólia jótékony hatása a karosszérián

3D fólia
3D fólia

Irigyen nyugtázta, hogy a szomszéd autója a minap csak úgy megperdült a garázs feljárón, szétdobálva a borotvaéles kavicsfelhőt és meg sem kottyant a karosszériának? Bezzeg, ha az Ön luxusautója tette volna ezt a bravúrt, most keményen fényezhetett volna. Igen, de a szomszéd autóját 3D fólia védi.

Valójában a 3D fólia a cégreklám megvédésére volt felragasztva, de ha már ez a lehetőség adott, akkor kihasználták és az egész autót egy védőburokkal borították, hogy ne fenyegesse semmilyen külső mechanikai vagy kémiai támadás. Amint az események bizonyították, meg is van az elvárt hatása.

A világ megtelt járművekkel, sok millió gépjármű rója naponta az utakat, szerte a nagyvilágban, amelyek karbantartása rengeteg pénzt és időt emészt fel. Mivel ezekből rendelkezhetünk a legkevesebbel, a fóliagyártók igyekeztek olyan tulajdonságú anyagokat kifejleszteni, amelyekkel ha beborítjuk a karosszériát, a gépjármű karbantartási költségei jelentősen csökkenhetnek és ezeknek az időtartamuk szinte megfeleződnek.

Az autófóliázásnak nemcsak védőtulajdonságait érdemes megemlíteni, mivel fontos szempont, hogy a 3D fólia tetszőleges színű és formájú lehet. Olyan mértani idomokkal díszíthetjük az autót, amelyekkel felkelthetjük a környezetünk irigykedését. Remek alkalom a járgány átalakítására, a vállalkozás reklámozására vagy éppen a családi hobbink ismertetésére.

Ehhez a munkálathoz az egyik lehetséges variáns az UNICAST 9600 3D fólia lehet. Ez a fényes, kétrétegű fólia a legújabb technológiájú öntött eljárással készül, ezért minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami biztosítja a fent említett követelményeket.

Amennyiben a felviteli eljárást maradéktalanul betartják, a fólia 5-7 éven keresztül hű társa marad a karosszériájának, óvva minden külső kölcsönhatástól. Színe mindvégig élénk marad, karcmentes, a szomszédok, így az Ön autójára irigykedhetnek majd. Vállalja be, keresse a UNICAST 9600 3D fólia modelleket és annak alkalmazási feltételeit, hogy minél hamarabb élvezhesse a jótékony hatását!