Műanyag szekrény, amivel a kertben is tárolhatunk

Azt teljesen normálisnak tekintjük, hogy a lakásban sokféle tárolási móddal rendelkezünk. Itt egy fiók, ott egy polc, amott pedig szekrény. Tavasztól őszig sok időt lehet a kertben tölteni és ehhez a szabadabb életvitelhez társulnak bizonyos eszközök is. Ezeket minden alkalommal a lakásból, esetleg a garázsból szedjük elő vagy a kerti bútorok mellett elhelyezésre kerül egy műanyag szekrény is, amibe számos dolog pakolható.

A KETER OPTIMA OUTDOOR TALL névre kapható modell egy nagyobb darab, ami megjelenésében leginkább egy akasztós, kétajtós ruhásszekrényre emlékeztet. Míg utóbbi bútorlapból vagy valódi fából készül, a kerti megfelelője időjárásálló műanyagból.

Gumitömítéssel van ellátva, így egy nyári esőt követően is száraz marad a belseje, nem áznak el a benne tárolt dolgok. A KETER RATTAN STYLE BASE műanyag szekrény sokkal inkább egy kis komódra hasonlít. Mérete nagyjából az előbb említett modellének a fele, ami az árcédulán is meglátszik. A nagyobb kb. 56 ezer forintért, míg a kistesó kb. 24 ezer forintért vehető meg.