Megéri a lapszintező mellett dönteni

A nyári szezon előnyeit kihasználva, érdemes elvégezni azokat a benti vagy kinti burkolási munkákat, amelyek télen csak nehézségeket okoznának. A terasz csempézésének első lépése, közvetlenül a felület előkészítése után, a kellő számú lapszintező beszerzésére szorítkozzon! Létezik kis és nagy ékes, valamint többször felhasználható és csavaros változata ugyanúgy.

A meghatározás szerint, szinte mindegy, hogy melyiket, de valamelyiket muszáj bevetni, mert csak így biztosítható a teljesen egyenletes felületek kiképzése. A lapszintező lényege, hogy stabilan megtartja a lapok egymáshoz viszonyított helyzetét, amíg a ragasztóanyag szárad. Mivel a jól szintezett terület egységesen viselkedik, így nincs esélye az elemeknek elmozdulni, még milliméteres viszonylatban sem.

A gyakorlatban talán a leginkább kedvelt a TLS-PRO nagy ékes lapszintező rendszer, mivel ezzel egyszerűen lehet dolgozni, akár teljesen kezdőként is. Az egyenesen a gyártótól érkező termékek kiváló ár-érték arányt mutatnak és sokszorosan megtérül a befektetésünk. Ennyi bőven elég érv a mielőbbi beszerzésük mellett.