Dixit társasjáték, hogy a képzelet szárnyaljon

A játék neve latin szó és azt jelenti, hogy „Ő mondta”. Ez a történetek játéka, ami több rangos díjat is elnyert, emellett a szülők előszeretettel vásárolnak ilyet a gyermeküknek, mert erősen fejleszti a kreativitást. A Dixit társasjáték pozitív kritikákat és több mint 30 díjat tudhat a magáénak. Ez egy igen különleges játék, ami a legtöbbet hozza ki az emberi agyból, de hagyja, hogy a képzelet szárnyaljon.

Egy valaki a kör mesélője, a kezében lévő 6 lap alapján kitalál egy mondatot, majd kimondja, de anélkül, hogy a többieknek megmutatná a kártyáit. A játékosoknak ki kell választaniuk olyan lapokat, amelyek szerintük legjobban illenek a mondathoz, tehát a fantázia száguldhat, amellett, hogy a képek csodásak, így pedig már a látványuk is élményt nyújt.

A játékszabályok egyszerűek és bármelyik korosztály jól szórakozhat a képzelete erősítésével. A Dixit társasjáték az utóbbi évek egyik legnépszerűbbje, hiszen tökéletesen nyugodt hangulatot teremt, emellett használható bulik alkalmával, barátokkal és a családdal is bármikor.