Masszázs kövek az arc és a test felüdülésére

A masszázs roppant egészséges és kellemes, már évezredek óta használják orvosi és relaxációs célokra. A kezek mellett, a masszázs kövek is a masszőrök segítségére lehetnek. Kristályokkal masszírozni a testet és az arcot egyáltalán nem új dolog.

Az ázsiai kultúrában rég bevált módszer a különböző köveket segítségül hívni ebben a tevékenységben. Többféle formájú és anyagú kő létezik erre a célra. Hogy melyiket választjuk, az függ a kezelendő területtől és a technikától. Egy biztos, a masszázs kövek rendkívül jó hatással vannak az egész testre.

Nemcsak az ízületeknek és csontoknak tesznek jót, hanem a bőrnek is, ugyanis frissességgel töltik fel az adott területet. Pontosan ezért, sokan használják az arcuk masszírozásához.

A megfelelő technikával és egy kis kitartással a masszázs kövek fiatalosabbá és frissebbé varázsolják az arcot, nyakat és dekoltázst. Arc fiatalítás természetesen és gyakorlatilag ingyen? Lehetséges! A különböző formájú masszírozó ásványokat az asvanybolt.hu webáruházban lehet beszerezni.