A borovi fenyő ajtó prémium kategória

Igényesen megmunkált nyílászárók

A természetes anyagok felhasználása által otthonos környezetet lehet kiépíteni akármilyen rideg falakkal rendelkező helyiségben. A borovi fenyő ajtó sűrűn erezett alapanyaga biztosítja a magas komfortérzetet.

Sok előnnyel találjuk magunkat szemben, amikor ezt a modellt vizsgáljuk meg. Elsősorban sokkal könnyebben alakítható, mint egy laminált technológiával készült típus, amire nem jellemzőek az egyedi mintázatok, amiket az ajtó anyagába lehetne vésni.

Azonban a borovi fenyő ajtó még az íves formák kialakítására is alkalmas, ami elegánssá teszi és egy különleges rusztikus hangulatot kölcsönöz neki. A megmunkálásán érződik, hogy nem egy szalagon gyártott termékről beszélünk, mert asztalos mesterek kézzel készítik, bár egy minimális gépi segítséget ők is igénybe vesznek a nehezebb munkafolyamatok alkalmával.

A borovi fenyő ajtó, szemmel láthatóan kifejezetten masszív és ezáltal a hang és hőszigetelése kimagaslóan jó. Hogyha szeretne egy minőségi nyílászárót, akkor nem fog mellé, amikor emellett teszi le a voksát.