Koszmó ellen mi a legjobb szer?

A koszmó a legtöbb szülőnek ismerős jelenség, azonban friss anyukáknál aggodalomra adhat okot. Természetesen azonnal felmerül bennük a kérdés, hogy koszmó ellen mit lehet tenni? Először is felesleges nagyon aggódni, mivel a zsíros, sárgásbarnás lerakódás a hajas fejbőrön többnyire ártalmatlan jelenség. Kialakulása nem függ össze a higiéniával, a faggyúmirigyek túlműködése okozza. Jelentkezhet elszórva is, de nagy, egybefüggő területen is a fejbőrön.

A fej mellett még felbukkanhat a fülön, a szemöldök tájékán vagy a szemhéjon. A koszmó ellen szerencsére könnyen lehet tenni és a megszüntetése nem igényel gyógyszeres kezelést. Elég megtalálni azt a kozmetikumot, ami hatásos ellene.

A HerbArting krémsamponja babáknak a növények csodálatos hatóanyagaival tesz a koszmó ellen is. A kíméletes tisztítást a lágy bio kamillafőzet, kókusztenzid, a fejbőr puhítását a finom bio mandulaolaj és minőségi shea vaj és az enyhe, kíméletes hámlasztását pedig a természetes fűzfakivonat biztosítja. A baba bőre egészen biztosan imádni fogja ezt a sampont.