Céges internet előfizetés kisvállalatok részére

Céges internet előfizetés
Céges internet előfizetés

A kisvállalatoknak természetesen oda kell figyelniük arra, hogy milyen kiadásokra mondanak igent. Ezért nem feltétlenül érdemes egy szolgáltatásért nagyobb összeget kifizetni abban az esetben, ha van olcsóbb opció is a céges internet előfizetés esetében.

Ez azt jelenti, hogy mindenkinek érdemes felkeresnie az Invitel honlapját, hiszen itt kedvezményes áron lehet hozzájutni a fent megemlített lehetőséghez. Sokan választják például a 15M nevű csomagot, amelynél 15,00/ 5,00 Mbit/s sebességgel lehet internetezni.

Ha valaki aláírja az egy évre szóló, határozott idejű szerződést, akkor három hónapon keresztül csupán a felét kell kifizetnie a céges internet előfizetésnek. Érdemes azonban sietni, hiszen ez az akció sem tart örökké, ezért a kisvállalatoknak még most kell kihasználniuk ezt a remek alkalmat.

Szerencsére akkor sincsen gond, ha valakinek nem tetszik a 15M nevű céges internet előfizetés, hiszen ott van még a listában a 30M, a 60M, a 100M és a 150M is. Természetesen ezekkel a díjcsomagokkal kapcsolatban is minden információ fenn van a honlapon, hogy az érdeklődők tudják a döntésüket mérlegelni.