A klíma telepítés elvégzéséhez számos szerszám és kellék szükséges

A légkondi beszereléséhez számos különféle berendezésre és kellékre van szükség. Egy új klíma telepítés esetén az eklima.hu webáruházban a légkondicionáló készülékek mellett, sokféle szerelési anyag is az érdeklődők rendelkezésére áll.

Beszerezhetőek a webhelyen a klíma telepítés feladatának az elvégzéséhez csatornarendszerek, klímatartó konzolok, kondenzvíz csövek és szivattyúk, klímatechnikai szalagok, légcsatornák, rézcsövek, tisztító készítmények mellett, olyan kiegészítők és tartozékok is, mint amilyenek a távirányítók és a távirányító tartók, a filterek, a wifi modulok, a kültéri takaró ponyvák, akárcsak a lamella mozgató motorok is.

Továbbá megvásárolhatóak itt az olyan nélkülözhetetlen szerszámok és szerelési anyagok is, mint a villanyvezetékek, a trapéz pengék, a gázszivárgást jelző sprayek és a szivárgást tömítő paszták, a csőtágítók, a csősorjázók, a vágó ollók, a csővágók és még sok minden más. A klíma telepítés folyamata nem bonyolult, de megfelelő szaktudás és felszerelés hiányában nem ajánlott a házi szerelése.