Aviva: egy termékenység fokozó torna?

Szomorú jelenség Magyarországon is az, hogy egyre több fiatal házaspár hiába várja a gyermekáldást, ezért sokan különböző kezeléseknek vetik alá magukat, végső esetben mesterséges megtermékenyítésre is sor kerül. Létezik viszont egy nagyon hatékony mozgásforma, ami reményt ad a gyermektelen pároknak, de számtalan más jó hatással is bír. Az Aviva torna még a termékenység fokozásában is tud segíteni.

Meddőség kezelésére és különféle hormonális eredetű problémák megoldására ideálisak ezek a tornagyakorlatok, amelyek fokozzák az artériás vérkeringést, így lényegesen több vitamin és hormon jut az alhasi szervekbe és az úgynevezett dolgozó zónába. Az Aviva torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatok sorozata, amelyek erősen támogatják a méh és a petefészek működését, valamint egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Gyakran hormontornának is nevezik, mivel egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére.

Gondoljon bele, hogy ezekkel a gyakorlatokkal eredményt érhet el, megtörténhet, hogy rövid időn belül teherbe esik, amit már annyi éven keresztül várt! Nem szükséges a szakorvosokat látogatnia a meddőség kezelése céljából és a gyógyszereket is elfelejtheti! Ezért ajánlott minél előbb jelentkeznie a tanfolyamra, bár sajnos az aktuális járványügyi intézkedések csak az online elérhetőségét teszik lehetővé. Hogy az említetteken kívül még mi mindenre jó az Aviva torna?

Ideális a hormonháztartás egyensúlyba hozására, a pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, hormonális eredetű súlytöbblet esetén az optimális testsúly elérésének és megtartásának segítésére. A menopauza kellemetlen tüneteivel küszködő nőknek nagyszerű ez a torna, mert hozzájárul a hőhullámok és egyéb szimptómák megszüntetéséhez. Indítsa be az Aviva tornagyakorlatokkal szervezete öngyógyító folyamatait és meglátja, hogy kiváló eredményeket fog elérni ezáltal! Természetesen a gyakorlatokról minden további információt megtalál a valtozasmuhely.hu portálon.